Wednesday, 30 November 2011

Medium Layered Kapsels

Verfijnd en stijlvol, funky en cool, gelaagde kapsels of in zwang zijn. Hoewel het ziet er geweldig op lang haar, middelgrote layered kapsels zijn even populair. Dus als je geen fan van de korte kapsels of wilt u uw lange kapsel te vernieuwen, dan halflang kapsels zijn een goede optie voor je. Halflang haar is gedefinieerd als haarlengte die reikt net onder de kaaklijn tot enkele centimeters onder de kraag of de schouder.
Lagen toe te voegen aan je haar geeft een zachtheid en verfijning toe aan uw kapsel. Echter, voordat u kunt kiezen uit de verschillende lagen halflang kapsels, is het belangrijk om de vorm van je gezicht, de textuur van je haar, dat is te overwegen, of het nu krullend of steil en uw persoonlijke stijl. Hier is een kijkje bij enkele van de grote veelzijdige halflang gelaagd kapsels voor de perfecte look.
Medium Layered kapsels: Classificatie
Halflang kapsels kunnen worden ingedeeld op basis van de volgende factoren. Terwijl de eenvoudige techniek van laagjes knippen gaat het haar in verschillende lengtes, zijn er vele variaties op dit halflang kapsel waarmee je vorm en textuur te creëren. De verschillende eigenschappen van het medium lengte kapsels zijn:; De taps toelopende uiteinden, zij symmetrisch, schuine of gekarteld, gebaseerd op het aantal lagen; structuur van je haar of steil, golvend of krullend; De lengte van de bovenste laag. Op basis van of is het volle lengte, halflang of kort lengte toplaag, kan het volume van het haar worden bepaald. ; Medium Layered Kapsels voor Vrouwen
Medium Layered bob: Deze klassieke stijl medium gelaagde bob is een favoriet onder vrouwen, vooral met een pony of een salto. Voor mensen met een fijn en steil haar en een rond gezicht, de schuine bob is een geweldige kapsel. De taps toelopende uiteinden scheermes maakt het gezicht langer en de functies veel scherper. Aan de andere kant, als je iets golvend of krullend haar, dan is een romantische bob met piekerige uiteinden en vallen naar het midden van je nek hebt, is een uitstekende keuze. Bob kapsels moeten worden geknipt om de zes tot acht weken. U kunt variaties op de klassieke gelaagde bob met lichte lagen boven om volheid of lagen toe te voegen in de onderste centimeters voor een funkier versie. Niet kiezen voor deze stijl als je erg dik haar als het kapsel zal eindigen op zoek flikkerachtig en vreemd. Lees meer over bob kapsels.
Medium Layered Kapsels met pony en flips: Gemiddelde lengte gelaagde kapsels met pony, flips franjes zijn de stijl van het seizoen. Deze face inlijsten stukken flatteert uw gelaatstrekken en kijk goed uit op bijna iedereen. Voor de ronde gezicht, de lange gevederde pony toe te voegen aan uw contouren gezicht terwijl stomp voorhoofd niveau pony die betrekking hebben op uw voorhoofd zijn zeer geschikt voor het lange gezicht. Vierkante gezichten kan worden geaccentueerd met een medium gelaagde kapsels met zijdelingse pony. Lees meer op middellange kapsels met pony.
Medium Layered Shag Kapsels: Hoewel het ziet er geweldig met kort haar, shag gelaagde kapsels zijn heel populair bij halflang haar. Het medium shag with schokkerig ongelijk en taps toelopende eindigt met lagen aan de voorkant en de achterkant is ideaal voor steil haar. Echter, als je golvend of krullend haar hebben dan een golvende shag met lange nature krullend lagen geeft je de sexy messed up look. Onthoud Meg Ryan? Dit trendy kapsel voor meisjes is het beste voor een volumineuze look en moet naar buiten gericht te worden aan uw haar te voorkomen valt plat. De stijl de shag kapsels, trekt je haar met borstel en föhnen. Lees meer over de verschillende shag gelaagde kapsels en scène kapsels voor meisjes.
Naast deze je nodig hebt om je haar stijl op basis van de textuur, zodat krullend coif worden gestyled met lange afgestudeerd lagen de hele weg omlaag. Superfijne haar vraagt ​​lagen rond het oor-lengte voor volume. Ultrathick sluizen moeten worden verdund uit voor de gelaagde kapsels. Vraag uw kapper de schaar verticaal, terwijl het snijden van de lagen weg te nemen het leeuwendeel voor de middellange gelaagde kapsels voor dik haar te houden.
Lees meer over:; Haircut Stijlen en ideeën; halflang haar stijlen; Middellange Kapsels voor Vrouwen; midden Gelaagde Kapsels, Of u nu kiezen voor kapsels voor vrouwen boven de 50 of voor een jonge tiener, de essentie is om hun persoonlijke keuze en fysieke functies in het achterhoofd. Hoewel de middellange gelaagde kapsels zien er heel cool, is het belangrijk om weten hoe de zorg voor hen is. Regelmatige afwerking en een goede styling-techniek zal u helpen een vleugje van verfijning en schoonheid toe te voegen aan je kapsel.

No comments:

Post a Comment